Trefwoord: distributie (13 titels)
- Deceulaer, Harald Consumptie en distributie van kleding tussen stad en platteland. Drie regionale patronen in de Zuidelijke Nederlanden (zestiende-achttiende eeuw) (2002)
- Geschiedenis van de provincie Utrecht. Red. C. Dekker, Ph. Maarschalkerweerd, J.M. van Winter. 3 dl Dl. 1. Tot 1528 Dl. 2. Van 1528 tot 1780 Dl. 3. Vanaf 1780 (1997)
- Hondelink, Philippe Grutters worden grootgrutters. Levensmiddelen in Amsterdam (1997)
- Heijden, Rob P.W.J.M. van der, G.M. de Heus Eten en drinken in het Geuldal, 1900-1940 (1996)
- Jansen, F.L. Verandering in verkooptechniek en koopgedrag. in: Geschiedenis van Noord-Brabant 1796-1996. Dl. 2. Emancipatie en industrialisering 1890-1945. 216-223 (1996)
- Food technology, science and marketing: European diet in the twentieth century. Ed. Adel P. den Hartog (1995)
- Jager, J.L. de Arm en rijk kunnen bij mij hun inkopen doen. De geschiedenis van Albert Heijn en Koninklijke Ahold (1995)
- Oddy, Derek J. From corner shop to supermarket: the revolution in food retailing in Britain. in: Food technology, science and marketing: European diet in the twentieth century. Ed. Adel P. den Hartog. 187-199 (1995)
- Spiekermann, Uwe Rationalisation as a permanent task. The German food retail trade in the twentieth century. in: Food technology, science and marketing: European diet in the twentieth century. Ed. Adel P. den Hartog. 200-220 (1995)
- Woude, Roelof Enno van der Leeuwarden 1850-1914 : de modernisering van een provinciehoofdstad (1994)
- Materiële cultuur in Nederland: een selectieve bibliografie (1993)
- Essemyr, Mats Pratiques alimentaires: le temps et sa distribution. Une perspective d'histoire économique 139-148 In: Le temps de manger; alimentation, emploi du temps et rythmes sociaux. Red. Maurice Aymard, Claude Grignon, Françoise Sabban (1993)
- Knecht-van Eekelen, A. de Ontwikkeling van het moderne voedingspatroon in Europa (1993)
© 2008 KNAW/Meertens Instituut