Auteur: Jobse-van Putten, Jozien (7 titels)
- Jobse-van Putten, Jozien Eenvoudig maar voedzaam : cultuurgeschiedenis van de dagelijkse maaltijd in Nederland (1995)
- Jobse-van Putten, Jozien Onderscheid moet er zijn. Culturele heterogeniteit in de Nederlandse voeding (1995)
- Jobse-van Putten, Jozien " 'n Brood is ginnen stoeten". Taalgeografisch onderzoek naar broodnamen in Nederland. 2e dr. (1994)
- Jobse-van Putten, Jozien Porridge consumption in the Netherlands: changes in function and significance. In: Milk and milk products: from medieval to modern times. Ed. Patricia Lysaght. 151-164 (1994)
- Jobse-van Putten, Jozien De krentenwegge. Een bijzonder brood bij geboorten (1992)
- Jobse-van Putten, Jozien De zelfvoorziening in ruimtelijk perspectief; een cultuurhistorische vergelijking van regionale indelingen van Nederland (1990)
- Jobse-van Putten, Jozien Van pekelvat tot diepvrieskist. Interviews en beschouwingen over de huishoudelijke conservering op het Nederlandse platteland in de eerste helft van de twintigste eeuw (1989)
© 2008 KNAW/Meertens Instituut